Hungarian Kendo, Iaido and Jodo
Federation

Bp. 1073. Dob Str. 80. I./12.
mobil: +36 20 460 2565
tel./fax: +36 1 342 0034
e-mail: office@kendo.hu

EKC 2017

NEWS

Budo gyakorlás töményen

Mihalik Hunor, a Magyar Kendo Szövetség főtitkára Sakai sensei meghívására utazott Japánba, hogy a Tsukuba Egyetem Budo Kutatással foglalkozó tanszékén tartson előadást.

Két magyar bronzérem a budapesti Kendo Európa-bajnokságon

A hétvégén Budapesten rendezett 28. Kendo Európa-bajnokságon minden kategóriában a franciák vehették át az aranyérmet, de mi, magyarok is két bronzéremmel gazdagodtunk.

Bronzérmes a Magyar Férfi Kendo válogatott

A budapesti Kendo Európa-bajnokság második napján újabb magyar érem született. A végig nagyon magabiztosan vívó házigazda férfi csapat az előkelő harmadik helyet szerezte meg.

Magyar bronz a hazai rendezésű Kendo Európa-bajnokság első napján

A 28. Kendo Európa-bajnokság első napján délelőtt a junior, délután a női csapatok versenyét rendezték meg Budapesten a Tüskecsarnokban.

28. Kendo Európa-bajnokság programja

Már csak pár nap van hátra a 28. Kendo Európa-bajnokság kezdetéig, melynek idén Budapest ad otthont. A könnyebb tájékozódás kedvéért részletesen összefoglaljuk a hétvége teljes programját.

Fiatalok, elszántak és csibészek – Az Európa-bajnokságra készülő kendo válogatott

A magyar kendo válogatottat a budapesti Kendo Európa-bajnokságra Abe Tetsushi és Dubi Attila készítette fel Dubi Sándor segítségével.

Magyarok a Kendo Európa-bajnokságok történetében

Idén, május 12-14 között Magyarország negyedszer ad otthont Európa legjobb kendosainak. Mi magyarok 1992 óta vagyunk résztvevők, és kiváló eredményeket értünk el eddig a kontinens viadalokon.

Eiga Naoki kendo mester Magyarországon

Nagyon fontos kérdés, hogy a digitális technológiával és információkkal telített világunkban milyen irányú lesz az értékek változása, milyen jövőképe lehet az egyéneknek és a közösségeknek.

Összefoglaló a Nemzetek Kendo Válogatottjainak találkozójáról

A Nemzetek Kendo Válogatottjainak Találkozója a Magyar Kendo Szövetség hat éve működő, komoly nemzetközi elismerést szerzett eseménye. Idén 10 ország érkezett két-két csapattal.